Затвори

ZENITH Doublematic

-39.95%

Zenith бе заедно с Роалд  Амундсен в първите му стъпки на Северния полюс.  Zenith бе един от първите механизми прелетял над Атлантическия океан, инсталиран в измервателните уреди на самолета направил това пътешествие.

Zenith бе заедно с Феликс Баумгартнер, когато той счупи звуковата бариера използвайки единствено своето тяло и по време на полета си носеше часовник произведен във Фабриката на Zenith.

Днес Zenith продължава традицията си да бъде близко до откривателите, като предлага един нов модел от серията Pilot посветена на авиацията Zenith Doublematic. Този изключителен модел е екипиран с два барела за заряд. Единият се отнася за заряда на механизма, а другия поддържа функцията на алармата, която присъства като компликация в този механизъм. Алармата се активира и настройва посредством бутон и коронка разположени на 8 часа. Червено-черна релефна стрелка показва на циферблата за кога е настроена алармата, а индикатори дали е активирана алармата и нейния заряд са разположени в долната част на циферблата. Сложността на механизма е допълнен от индикацията на времето в различните часови зони посредством външен диск на циферблата, на който са обозначени по един символичен град от всеки часови пояс. Втори диск разположен върху циферблата показва фазата на денонощието. 30 минутния брояч на хронографа е разположен на 3 часа, а над него саа намира голяма дата. Хронографната секундна стрелка е със Суперлуминово покритие. Главният ринг на циферблата е украсен с ръчно поставени цифри със специална обработка за по-ясна четливост дори и в тъмното. Черно матирания циферблат също добавя добър контраст и перфектна видимост на индексите. Стоманения корпус на този часовник  е с размери 45 мм, а автоматичния механизъм El Primero 4046 разкрива своята красота през задното стъкло на корпуса, изработено от сапфир кристал. Този механизъм съставен от 439 елемента тупти с 36 000 вибрации в час и поддържа заряд на механизма от 50 часа.

Статус: Изчерпан

Ид. номер: 03.2400.4046/21.C721

Категория:

28,310.00  лв. 17,000.00  лв.

Запитване Купи на лизинг Предложи цена
   Chrono 24

   Swiss boutique е доверен търговец в най-големия онлайн магазин за часовници - Chrono 24 . При нас ще получите:

   Автентични продукти с гарантирано качество;

   Безплатна доставка с опция за преглед и тест;

   Възможност за закупуване на лизинг;

   Възможност да предложите приемлива за Вас цена;

   Колекция

   El Primero

   Марка

   Механизъм

   Автоматичен

   Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона “Лизинг” ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

   Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

   Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

   Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

   Гаранцията на производителя не покрива:

   • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
   • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
   • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

   Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

   5 звезди 0 0 %
   4 звезди 0 0 %
   3 звезди 0 0 %
   2 звезди 0 0 %
   1 звезда 0 0 %

   Отзиви

   Все още няма отзиви. Бъдете първия, който ще оцени този продукт.

   Напишете първия отзив за “ZENITH Doublematic”

   Нашите марки

   33 ElementArmani ExchangeBeringCasioChronovisionCluseDelbanaDesignhütteDieselDKNYElsa LeeEmporio ArmaniEnceladeFavre-LeubaFossilHeisse & SöhneJean-Marc GarelJowissaLaco 1925MeisterSingerMichael KorsMisisNine WestOttavianiPassavintiPoljot InternationalRebeccaRodererSaint Honore ParisSkagenTW SteelVictorinoxZenith
   Всички марки
   Top