Затвори

EL PRIMERO Chronomaster 1969

Новият хронограф EL PRIMERO Chronomaster 1969 пресъздава напълно историческото наследство на ZENITH: историческите цветове на първия EL PRIMERO хронограф са съчетани с емблематичната компликация на отворения циферблат, който разкрива туптящото сърце на механизма. Този модел носи автентичния подпис на марката ZENITH.

ZENITH остави своята следа в историята на часовникарството създавайки първият в света интегриран  хронографен механизъм през 1969 година. Най-точната механична серия калибри в света – пулсиращи на честота 10 удара в секунда, което им позволява да измерват до 1/10 от секундата. Това постижение в механичното производство не е било единствената отличителна черта за лидерство в производството на високо качествени часовници през 60-те години на миналия век. През 1969 година часовникарските фабрики предпочитали производството на циферблати в един цвят, в този момент новосъздадения хронограф се отличавал с цветен циферблат представляван от три брояча в различни цветове, допълнени от червена хронографна стрелка на секундите за по-добра четливост. Продължавайки да постигат същия ефект, тези емблематични цвята са вплетени и в новия хронограф EL PRIMERO Chronomaster 1969: 30-минутния и 12-часовия брояч разположени респективно на 3 и 6 часа са със същите оригинални цветове датиращи от далечната 1969 година – среднощно синьо и антрацитно.

Отворът на циферблата разкриващ красотата на туптящото сърце на механизма е също отличителна за иновациите на ZENITH. Този подход, който се е превърнал във вдъхновение за марката със звезда на логото си,  сега е съчетан за първи път с цветовото наследство на оригиналния модел създаден през 1969 година. Естетическата наслада се допълва и от сребристия циферблат, закрепен с 3 сини винта, този отвор ни предлага вълнуваща гледка към перфектно синхронизираните колела и лагери на „най-доброто серийно производство на калибри в света“. За да постигнал максимална видимост на този синхрон, инженерите и часовникарите на ZENITH са преместили регулиращия орган на механизма от център в периферията на механизма.

НОВ EL PRIMERO МЕХАНИЗЪМ

Този модел Chronomaster 1969 съдържа в себе си напълно нов автоматичен хронограф механизъм изцяло разработен и произведен във фабриката на ZENITH, калибър EL PRIMERO  4046.  Като всички останали EL PRIMERO механизми, този също така прави своите 10 удара в секунда. Този нов механизъм е с приблизително 50 часа заряд на механизма и 282 съставни части.

Новият EL PRIMERO Chronomaster 1969 е със 42 милиметров корпус в стомана и поддържа 10 АТМ  водоустойчивост. Бутоните са изработени във винтидж стил и е наличен с кожена каишка от алигатор.

 

 

 

 

Статус: Изчерпан

Референция: 03.2040.4061/69.C496

17,450 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Zenith
  Колекция El Primero
  Механизъм Автоматичен

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top