Затвори

Captain

Captain

Истинско продължение на наследството на Zenith

Капитан: име, което извиква мечтите ни. Мечти за дълги пътешествия, хазарт и печалби от сделки в далечни търговски пристанища… Използването на тази титла е право изключително резервирано за офицери кандидатстващи за тази титла. Нищо от изкуството на навигацията и прецизните чертежи не трябва да убягва на тези стремящи се към званието Капитан. През миналото, тази титла се е използвала само от офицери командващи плавателни съдове на краля. Captain е също така и име на колекция, която е изразява най-финия стил от наследството на Zenith.

Опита и знанието се е препредавало от поколение часовникари на поколение часовникари в границите на Фабриката в Ле Локл.

Престижната колекция е вдъхновена от линия създадена в миналото от ZENITH през средата на 1960-те години. Всички часовникарски умения – техника, прецизност и креативност – са част от тази колекция. С неговия аристократичен стил на стрелки и дълги индекси, Captain модела непременно се присъединява към класическите модели. Тези невероятни характеристики са емблематични за характера на ZENITH хронографите, произведени в средата на миналия век. В почит на оригиналния модел, Captain колекцията носи същия дух и автентичност. Чистокръвен хронограф с два големи бутона отстрани на касата. Също както 50 години преди това са били конструирани, техническите и хронографни постижения управляват развитието на тази колекция. Новото техническо поколение превъзхожда предходното с оборудването на тези часовници с нов вид високо качествени механизми със сертификат COSC, а именно легендарни El Primero проектиран през далечната 1969 година. Механизмът, с „Cotes de Geneve“ декорация, е видим през стъклото от сапфир стъкло на задния капак. В преден план се отличава слънчево сребърния циферблат и стрелките и индекси със златно покритие и завършек с родий. Прозореца за датата е позициониран на 6 часа. Три хронографни подциферблата са позиционирани във формата на V в центъра на долната част на циферблата. Captain колекцията комбинира изчистени линии със силна идентичност. Колекцията не само изразява мъжествена ретро елегантност, а също така и високо технологична сложност.

Статус: Изчерпан

Референция: 03.2110.400/01.C498

13,200 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Zenith
  Колекция El Primero
  Механизъм Автоматичен

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top