Затвори

Безплатна доставка в цяла България!

Доставката е безплатна за всички продукти на стойност над 150 лв., до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни с куриерска фирма ЕКОНТ.

Поръчки направени след 15.00 часа се обслужват на следващия работен ден.

Доставки в извън работно време, през уикенда или по време на официални празници се обслужват на първия работен ден.

Доставки в рамките на деня са възможни само за София след допълнително уточнение.

Всички поръчки се изпращат с опции “Преглед” и “Тест”. Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Връщане на продукт

Всеки* закупен продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни!

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати разходите по връщането.

Могат да бъдат върнати продукти САМО срещу фактурата (която сте получили при доставката или на електронната си поща), и ако са в ненарушен търговски вид, т.е. не са повредени, ползвани, носени и са в оригиналната си опаковка.

*Съгласно чл.57 (ал.3) от “Закона за защита на потребителите” стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Гаранция

Всички часовници представени на SwissBoutique.bg имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период от 2 години, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате по света.

  • Всички продукти, закупени или поръчани от този сайт или от нашите магазини Swiss Boutique са 100% автентични;
  • Ние сме единствен оторизиран представител за България на марките: TW STEEL, MeisterSinger, Delbana, 33 Element, Laso 1925, Rebecca, Ottaviani, Passavinti, Garel, Encelade, Roderer. Гарантираме с името си за автентичността на всички продукти, представени на нашия сайт;
  • Безплатна доставка (за всички продукти на стойност над 150 лв.) за територията на България с опция тест и преглед;
  • Продуктите предложени за продажба на този сайт са налични в България (освен, ако не е оказано друго на страницата на продукта);
  • Можете да изберете удобен за Вас начин на доставка и плащане;
  • Всички продукти стигат до Вас в оригиналната си кутия и с оригинална гаранционна карта;
  • Гарантирана доставка;
  • Гаранционен и следгаранционен сервиз за всички продукти;
  • Квалифициран персонал ще отговори на всички Ваши въпроси;
Продуктът е добавен в количката
preloader Top