Затвори

Часовник TW STEEL SWISS MADE Chrono Ladies CE4036 38мм

-13%

TW STEEL – The Watch of Steel. Името говори самό за марката. Холандски по дизайн, голям по отношение, несравним в клас. Основана през 2005 година, марката издълба нова времева линия на пазара на часовници. Стоманата тече през самата архитектура на часовниците TW Steel, създавайки форма и функция с швейцарски стандарт за качество. Необходими са увереност и характер, за да се отличаваш и да бъдеш смел със стил. Това не е часовник, а изявление. Днес, където и да сте по света, TW Steel не сa далеч с часовник, който отговаря на вашето отношение към нещата. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Водоустойчиви Часовници » Часовник TW STEEL SWISS MADE Chrono Ladies CE4036 38мм

Часовник TW STEEL SWISS MADE Chrono Ladies CE4036

Повишете своя стил и бъдете свой собствен CEO.

Този дамски часовник TW Steel от колекция CEO Tech се задвижва от швейцарски кварцов хронограф, има 38 мм корпус от висококачествена стомана с PVD покритие от розово злато, 10 ATM водоустойчивост и 3 години международна гаранция и дълъг живот на батерията от 54 месеца. Синята италианска кожена каишка допълва външния вид. Swiss Made

Статус: Изчерпан

Референция: CE4036-SB

Original price was: 785 лв..Current price is: 685 лв..

+
Безплатна доставка

  Марка TW Steel
  Колекция CEO Tech 38
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Калибър Ronda 5030.D, Swiss made
  Размер на корпуса 38 mm
  Материал на корпуса Стомана с PVD покритие
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Антирефлекторно покритие, Покритие - сапфир кристал
  Водоустойчивост 100 метра / 10 ATM
  Гаранция 3 години
  Доставка 1 - 2 дни
  Вид часовник Дамски

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top