Затвори

Часовник Skeleton Nicolai II Poljot International Handwinding 9211.1941618 43mm

 • Лимитирана серия от 400 бр.
 • Корпус от неръждаема стомана с PVD покритие от жълто злато с диаметър 43 mm (с корона 48 mm)
 • Механизъм с ръчно навиване. Калибър 9011 PI с 18000 вибрации, 17 рубина и 38 часа резерв на механизма
 • Секундна стрелка на 9 часá
 • Каишка от естествена кожа, широчина 20 мм
 • Голяма коронка с релеф за лесно и удобно ползване
 • Предно стъкло от сапфир кристал

Цар Николай II е заобиколен от множество легенди и противоречиви слухове. Едно обаче е ясно за историците – той е бил образован и с добра душа човек, който искрено обичал семейството си и Русия. Тази нова серия е посветена на паметта на Николай II и се появява във великолепна нова цветова палитра. Фокусът на новите модели е върху скелетонизираните механизъм и циферблат. Тези два компонента създават усещането, че сте се пренесели назад във времето на руските царе. Цветово, от друга страна, тази елегантна серия е модернизирана и блести в три необикновени и великолепни цвята на царската империя. Позлатеният корпус придава необходимото благородство.

Статус: Наличен

Референция: 9211.1941618

1,375 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 51.04 лв.
купи на изплащане
12 x 134.04 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Poljot International
  Колекция Skeleton Nicolai II
  Механизъм Механичен
  Размер на корпуса 43 мм
  Материал на корпуса Стомана с PVD покритие
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 50 метра
  Гаранция 2 години
  Доставка 1 - 2 дни
  Вид часовник Дамски, Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top