Затвори

Часовник ORIENT RF-QD0008S 39мм

Orient – японската марка часовници, която сама произвежда всичките механизми за часовниците си, както и повечето им компоненти. Специфичния им стил и качество, доказано в над 100 годишната история на часовниците Orient, ги правят разпознаваеми и един прекрасен избор при покупка на часовник

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Електронни Часовници » Часовник ORIENT RF-QD0008S 39мм

Orient Contemporary

 • Кварцов механизъм с дата на 3 часá
 • 39мм корпус от стомана
 • Височина на корпуса 7.0mm
 • Каишка от естествена кожа
 • Стъклото – минеално
 • Водоустойчивост на дълбочина до 30 метра (3 ATM)
 • 2 години международна гаранция

Статус: Изчерпан

Референция: RF-QD0008S

224 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка ORIENT
  Колекция Contemporary
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Калибър VT321
  Размер на корпуса 39 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Минерал кристал
  Водоустойчивост 30 метра / 3 ATM
  Гаранция 2 години
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top