Затвори

Часовник MeisterSinger Lunascope Automatic 40mm

„Meistersinger“ са група от поети и певци от средната класа през 15-ти и 16-ти век. Единичната часова стрелка на ръчните часовници MeisterSinger предава усещане за забавяне – и затова логото на MeisterSinger е fermata – знак за почивка в музикалната нотация. MeisterSinger се връща към началото на часовникарството и ни показва колко успокояващо може да бъде четенето на времето по възможно най-простия начин. И може би да усетите, че времето изглежда минава по-бавно. Днес всичко се прави, за да се спести време: технологията е оптимизирана, процесите са опростени и комуникацията се ускорява. Докато се опитваме да печелим време по всякакъв възможен начин, ние бързаме от среща към среща, определяна от минути и секунди. Звучи парадоксално, че един поглед към часовника може да ви помогне да се отпуснете. И все пак това е възможно, когато четете времето на часовник MeisterSinger с една стрелка.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Механични Часовници » Часовник MeisterSinger Lunascope Automatic 40mm

* Мъжки часовник MeisterSinger Lunascope LS908

* Автоматичен механизъм Sellita SW220-1 с модул за лунна фаза от MeisterSinger

* 25 рубина

* 28800 трептения в час – 4 Hz

* 38 часа резерв на механизма

 

 • Lunascope – първият астрономически часовник с една стрелка от MeisterSinger.
 • Тънкият корпус от неръждаема стомана на семейството Pangea формира идеалния фон за необичайно голям дисплей с фаза на луната. Горната половина на циферблата е с динамичен разрез, в който луната се движи върху тъмносин звезден фон, точно като гледане към небето в ясна нощ. В тази версия Lunascope има циферблат стъмно син фон на луната. Естественото впечатление от земния спътник съответства на астрономическата точност, с която Lunascope представя различните фази на луната.
 • На Луната са необходими 29 дни, 12 часа, 44 минути и 2,9 секунди, за да обиколи Земята. Повечето часовници закръгляват тази цифра до 29,5 дни чрез механизма, което означава, че се отклоняват с осем часа годишно и се нуждаят от коригиране с един пълен ден на всяка трета година. Механизмът, специално създаден за MeisterSinger Lunascope, обаче е далеч по-точен. Неговият индикатор за фаза на луната се нуждае само от лека корекция след 122 години.
 • Функционирането на швейцарския автоматичен механизъм в Lunascope, оборудван с модул за фаза на луната, може да се види през стъклото на задния капак на 40-милиметровия корпус.

Lunascope е носител на наградата iF Design Award, Red Dot Design Award, както и German Design Award за изключителния си дизайн.

 • Доставка до 3 седмици

Статус: Наличен

Референция: LS908_SG03

9,210 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 270.17 лв.
купи на изплащане
12 x 897.86 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка MeisterSinger
  Механизъм Автоматичен
  Калибър Selita SW220-1
  Размер на корпуса 40 мм
  Материал на корпуса Стомана 316L
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 50 метра
  Гаранция 2 години
  Доставка в рамките на 1 месец
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top