Затвори

Часовник MeisterSinger Bell Hora Automatic 43mm

 • SwissBoutique-MeisterSinger-BHO908_SG03
 • BellHora_BHO9xx_Caseback_960x1280px_20210601
 • MS_BellHora_Mood2_HRes_RGB_neu
 • MS_BellHora_Mechanik_Still01_QF_300dpi_Shop

„Meistersinger“ са група от поети и певци от средната класа през 15-ти и 16-ти век. Единичната часова стрелка на ръчните часовници MeisterSinger предава усещане за забавяне – и затова логото на MeisterSinger е fermata – знак за почивка в музикалната нотация.MeisterSinger се връща към началото на часовникарството и ни показва колко успокояващо може да бъде четенето на времето по възможно най-простия начин. И може би да усетите, че времето изглежда минава по-бавно. Днес всичко се прави, за да се спести време: технологията е оптимизирана, процесите са опростени и комуникацията се ускорява. Докато се опитваме да печелим време по всякакъв възможен начин, ние бързаме от среща към среща, определяна от минути и секунди. Звучи парадоксално, че един поглед към часовника може да ви помогне да се отпуснете. И все пак това е възможно, когато четете времето на часовник MeisterSinger с една стрелка.

Всички продукти от тази марка

* Мъжки часовник MeisterSinger Bell Hora BHO908

* Автоматичен механизъм Sellita SW220-1 с модул за звън на кръгъл час модул от MeisterSinger

* 26 рубина

* 28800 трептения в час – 4 Hz

* 38 часа резерв на механизма

 • Моделът Bell Hora възражда една на практика забравена компликация – „Sonerie au passage”. На кръгъл час часовникът издава приятелски звън, предупреждавайки потребителя за преминаването на времето, без да се налага да гледа циферблата. За разлика от църковните камбани, Камбаната Bell Hora удря само веднъж и казва на притежателя си, че новият час току-що е започнал, напълно „en passant“ (напълно между другото).
 • С натискане на бутона над коронката (на 2 часá) звънът на Bell Hora може просто да бъде изключен. Черна маркировка показва с един поглед дали часовникът ще отбележи часа или ще остане без звук.
 • Голям акцент е поставен върху лесното разпознаване на модела. Игловидната стрелка, двуцифрените цифри и структурата от фини линии на индексите гарантират това. Спираловидната геометрия на циферблата, не само изглежда коментира потока на времето, но в същото време осигурява интуитивен преглед на целия ден.
 • Корпусът от неръждаема стомана е с диаметър 43 милиметра, водоустойчив до 5 бара, а циферблатът е покрит от куполообразно сапфирено стъкло. Швейцарският автоматичен механизъм с ротор, който захранва часовника с 38-часов резерв, може да се види през стъклото на задния капак. Модулът е базиран на Sellita SW200. За период от 60 минути модулът на движението събира енергията за прецизен, внимателно премерен звънец. Гениалното устройство удря звуковата вилка, разположена зад циферблата, точно на часа.

Bell Hora получи известната награда за дизайн Red Dot.

 • Доставка до 3 седмици

 

Статус: Наличен

Референция: BHO908_SG03

9,210 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 270.17 лв.
купи на изплащане
12 x 897.86 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка MeisterSinger
  Механизъм Автоматичен
  Калибър Selita SW220-1
  Размер на корпуса 43 мм
  Материал на корпуса Стомана 316L
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 50 метра
  Гаранция 2 години
  Доставка в рамките на 1 месец
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top