Затвори

Часовник Regulator Poljot International Handwinding 9033.9940551 43mm

Корпус от неръждаема стомана с диаметър 43 mm

Механизъм с ръчно навиване. Калибър PI 9011 с 18 000 вибрации, 18 рубина, защита срещу удар, 38 часа резерв на механизма

Секундна стрелка на 9 часá

Каишка от естествена кожа, широчина 20 мм

Голяма коронка с релеф за лесно и удобно ползване

Предно и задно стъкло от сапфир кристал

 

 

 

Статус: Наличен

Референция: 9033.9940551-CL

999 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 37.09 лв.
купи на изплащане
12 x 97.39 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Poljot International
Механизъм Механичен
Размер на корпуса 43 мм
Материал на корпуса Стомана
Материал на верижка/каишка Естествена кожа
Стъкло Сапфир кристал
Водоустойчивост 50 метра
Гаранция 2 години
Доставка 1 - 2 дни
Вид часовник Мъжки

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top