Затвори

Часовник Candino Titanium C4603/E 43mm

-5%
  • C4603-E

Candino принадлежи към една от малкото часовникарски групи в света, способни да покрият всеки етап от производството на часовници. Това позволява ниво на контрол на процеса и стандарти за качество, уникални в областта, поставяйки фирмата в идеална позиция да се конкурира на най-високи нива. Това им дава пълното да носят етикет Swiss Made.

Всички продукти от тази марка

Колекция Titanium от Candino

  • Корпус от титан
  • Диаметър на корпуса 43 mm
  • Кварцов механизъм с дата на 6 часа
  • Верижка от титан
  • Сапфир кристал

Статус: Наличен

Референция: C4603/E

557 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 20.68 лв.
купи на изплащане
12 x 54.30 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Candino
Колекция Titanium Candino
Механизъм Кварцов (батерия)
Размер на корпуса 43 мм
Материал на корпуса Титан
Материал на верижка/каишка Титан
Стъкло Сапфир кристал
Водоустойчивост 100 метра
Гаранция 2 години
Доставка до 4 - 5 работни дни
Вид часовник Мъжки

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top