Затвори

Часовник с гривна Bering Ultra Slim 17140-002-GWP 40мм

Класически и въпреки това вълнуващи. Перфектен стил, съчетан със съвременен минимализъм. Вдъхновени от датския дизайн, часовници с марка Bering, са функционални и перфектно подчертават Вашия ежедневен стил.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Електронни Часовници » Часовник с гривна Bering Ultra Slim 17140-002-GWP 40мм
 • Мъжки часовник Bering 17140-002 Ultra Slim + гривна от медицинска стомана и естествена кожа
 • Механизъм: кварц
 • Корпус: Стомана
 • Диаметър на корпуса: 40 мм
 • Дебелина на корпуса: 7 мм
 • Стъкло: Сапфир кристал
 • Верижка: Стомана

Статус: Изчерпан

Референция: 17140-002-GWP

290 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Bering
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Размер на корпуса 40 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Стомана
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 30 метра / 3 ATM
  Гаранция 3 години
  Доставка 1 - 2 дни

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top