Затвори

Часовник Yakutia Poljot Intertational Automatic 2706.1330131 35mm

Автоматичен механизъм, калибър 2706 SeaGull, 20 камъка, 21 600 A / h, устойчив на удар, резерв на механизма 40 часа

Корпус от неръждаема стомана 35 мм, височина 10 мм

Малка секундна стрелка на 6 часá

Стъкло от сапфир кристал

Седефен циферблат

Черна каишка от телешка кожа

Дамската колекция „Yakutia“ на Poljot International е кръстена на богия регион в сибирската част на Русия. Около 13 процента от световното производство на диаманти се извършва там. Легендата разказва, че когато Бог създал земята, той изпратил ангел над Сибир с чувал, пълен с богатства. Когато прелетял над Якутия, пръстите му се сковали от студа и той изпусна всичко. Така районът забогатял с природни ресурси. Дамският часовник „Якутия“ също излъчва това богатство и колорит на републиката. Нежният циферблат от седеф, обсипан с камъни Сваровски, както и малката секундна стрелка, проектирана в национален стил, са предназначени да изразят именно това.

Статус: Наличен

Референция: 2706.1330131

950 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 0.35 лв.
купи на изплащане
12 x 92.61 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

    Марка Poljot International
    Колекция Yakutia
    Механизъм Автоматичен
    Калибър 2706 Seagull
    Размер на корпуса 35 мм
    Материал на корпуса Стомана
    Материал на верижка/каишка Естествена кожа
    Стъкло Сапфир кристал
    Водоустойчивост 50 метра
    Гаранция 2 години
    Вид часовник Дамски

    Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

    Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

    Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

    Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

    Гаранцията на производителя не покрива:

    • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
    • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
    • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

    Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

    Нашите марки

    tbi bank loading
    моля изчакайте
    preloader Top