Затвори
-65.24%

Марк Малоун е воден от смелата мечта да създаде нещо специално за стилния човек, който иска да издигне имиджа си уверено и с вкус. В началото на есента във Франция младият мъж, който току-що е завършил колежа, добър в бизнеса, но това не му е достатъчно и решава да проучи модата, за да изпълни една стара мечта – да създаде нещо стилно и запомнящо се. След три години проучване на модата и разговори за нея с часове с професионалисти, Марк получава вдъхновение за собствения си мечтан бизнес. Той намира начин да съчетае бизнес и мода. Марк вижда възможност да създаде мултикултурен продукт – часовникът, който е незаменим аксесоар на всички времена за жените и мъжете. Нарисувал първата си скица на часовник в родния Лион, Франция, вдъхновен от архитектурата и нощните светлини на града. След известно време решава да инжектира старата класика, но с модерен привкус и да ги изрази в игриво, многостранно произведение. Продуктът беше нещо семпло, но с изключително висок стил, което подхожда на съвременния човек, който обожава модата, стила, води активен начин на живот и не се страхува да създава амбиции и да изпълнява тайни желания.

Всички продукти от тази марка
 • Модел Elizabeth Silver Blue Steel
 • Корпус: сребрист с кристали
 • Циферблат: сребрист
 • Размер на корпуса: 38 mm
 • Верижка: стомана, 18 mm
 • Механизъм: кварцов

Статус: Изчерпан

Ид. номер: CXDJ

81  лв.


  Марка

  Механизъм

  Размер на корпуса

  Материал на корпуса

  Материал на верижка/каишка

  Камъни

  Стъкло

  Водоустойчивост

  Гаранция

  Доставка

  Вид часовник

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Продуктът е добавен в количката
  preloader Top