Затвори

Часовник Marc Malone CXCS 36mm

-64%
 • SwissBoutique-MarcMalone-CXCS-1
 • SwissBoutique-MarcMalone-CXCS-2
 • SwissBoutique-MarcMalone-CXCS-3
 • SwissBoutique-MarcMalone-CXCS-4
 • SwissBoutique-MarcMalone-CXCS-box

Марк Малоун е воден от смелата мечта да създаде нещо специално за стилния човек, който иска да издигне имиджа си уверено и с вкус. В началото на есента във Франция младият мъж, който току-що е завършил колежа, добър в бизнеса, но това не му е достатъчно и решава да проучи модата, за да изпълни една стара мечта – да създаде нещо стилно и запомнящо се. След три години проучване на модата и разговори за нея с часове с професионалисти, Марк получава вдъхновение за собствения си мечтан бизнес. Той намира начин да съчетае бизнес и мода. Марк вижда възможност да създаде мултикултурен продукт – часовникът, който е незаменим аксесоар на всички времена за жените и мъжете. Нарисувал първата си скица на часовник в родния Лион, Франция, вдъхновен от архитектурата и нощните светлини на града. След известно време решава да инжектира старата класика, но с модерен привкус и да ги изрази в игриво, многостранно произведение. Продуктът беше нещо семпло, но с изключително висок стил, което подхожда на съвременния човек, който обожава модата, стила, води активен начин на живот и не се страхува да създава амбиции и да изпълнява тайни желания.

Всички продукти от тази марка
 • Модел Harper Two Tone Steel
 • Корпус: златист с кристали
 • Циферблат: седеф с кристали
 • Размер на корпуса: 36 mm
 • Верижка: стомана, 18 mm
 • Механизъм: кварцов

Статус: Наличен

Референция: CXCS

99 лв.

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 3.68 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Marc Malone
Механизъм Кварцов (батерия)
Размер на корпуса 36 мм
Материал на корпуса Метал с IP покритие
Материал на верижка/каишка Стомана с IP покритие
Камъни Кристали
Стъкло Подсилен минерал кристал
Водоустойчивост 30 метра
Гаранция 2 години
Доставка 1 - 2 дни
Вид часовник Дамски

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

 • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
 • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
 • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top