Затвори

Часовник Frederic Graff FXCY 36mm

-73%
 • swissboutique-fredericgraff-FXCY-1
 • swissboutique-fredericgraff-FXCY-2
 • swissboutique-fredericgraff-FXCY-3
 • swissboutique-fredericgraff-FXCY-box

Frederic Graff - марка, която представя съвременната класическа интерпретация на дизайна и стандарта за качество на швейцарските часовници. Целта на екипа - доставяне на висококачествен продукт на достъпна цена. Дизайнът на часовниците Frederic Graff е вдъхновен от изключително богатата природа на Швейцария. На първо място това са впечатляващите планински масиви с красотата им, представени в кутиите на часовниците, снежните планински върхове и кристално чисти, равни като стъкло, планински езера, които диктуват детайлите при създаването на часовници Frederic Graff. Часовниците са оборудвани само с най-висококачествените часовникови механизми, направени от швейцарския производител Ronda, както и с устойчиви на надраскване стъкла - сапфир кристал, циферблати от седеф и други компоненти, което прави часовниците Frederic Graff едно от най-добрите решения в тази ценова категория. Frederic Graff - лукс, достъпен за всички!

Всички продукти от тази марка
 • Модел Cereme Rose Gold Steel
 • Корпус: с IP покритие в розово злато
 • Размер на корпуса: 36 mm
 • Верижка: стомана с IP покритие в розово злато, 22/16 mm
 • Механизъм: кварцов швейцарски Ronda

Статус: Изчерпан

Референция: FXCY

225 лв.

+
Безплатна доставка

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Frederic Graff
Механизъм Кварцов (батерия), Швейцарски
Калибър Ronda
Размер на корпуса 36 мм
Материал на корпуса Метал с IP покритие
Материал на верижка/каишка Стомана с IP покритие
Стъкло Подсилен минерал кристал
Водоустойчивост 30 метра
Гаранция 2 години
Доставка 1 - 2 дни
Вид часовник Дамски

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

 • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
 • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
 • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top