Затвори

Часовник Festina Boyfriend F16790/A 37mm

-5%
 • F16790-A
 • SwissBoutique-Festina-F16790E-2

Основана през 1902 г., марката Festina има солидно присъствие в повече от 90 държави на пет континента, ноу-хау на различни марки и 5 милиона продавани часовници годишно. Всичко това прави Festina международен еталон на пазара на часовници днес. Това е постигнато с изключителното съотношение цена/качество и специалното внимание, което отделят на следпродажбеното обслужване.

Всички продукти от тази марка

Серия Boyfriend от Festina

 • Корпус от стомана
 • Диаметър на корпуса 37 mm
 • Кварцов механизъм
 • Дата на между 4 и 5 часа
 • Верижка от стомана
 • Минерално стъкло

Статус: Наличен

Референция: F16790/A

150 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 5.57 лв.
купи на изплащане
12 x 14.63 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Festina
Колекция Boyfriend
Механизъм Кварцов (батерия)
Размер на корпуса 37 мм
Материал на корпуса Стомана
Материал на верижка/каишка Стомана
Стъкло Минерал кристал
Водоустойчивост 50 метра
Гаранция 2 години
Доставка 1 - 2 дни
Вид часовник Дамски

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

 • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
 • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
 • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top