Затвори

Часовник Peter the Great Poljot Intertational Handwinding 9211.1941615 43mm

Home » Магазин » Часовници » Часовник Peter the Great Poljot Intertational Handwinding 9211.1941615 43mm

Лимитирана серия от 500 бр.

Корпус от благородна стомана с PVD покритие от 18k розово злато с диаметър 43 mm

Механизъм с ръчно навиване. Калибър  9011PI с 18 000 вибрации, 18 рубина, защита срещу удар, 38 часа резерв на механизма

Секундна стрелка на 9 часá

Каишка от естествена кожа, широчина 20 мм

Голяма коронка с релеф за лесно и удобно ползване

Предно и задно стъкло от сапфир кристал

 

Неслучайно циферблатът е увенчан от широкоформатен герб на Руската империя, който веднага привлича погледите. Колекцията Петър Велики на Poljot International е създадена в чест именно на онзи велик реформатор в руската империя през 17-ти и 18-ти век, чиито реформи в правителството, икономиката, науката и културата превръщат тази страна от аграрна държава в една от най-модерните и водещи страни в Европа по онова време. С негово съдействие Русия постига голям напредък.

Статус: Изчерпан

Референция: 9211.1941615

1,700 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Poljot International
  Колекция Peter the Great
  Механизъм Механичен, Скелетон
  Размер на корпуса 43 мм
  Материал на корпуса Стомана с PVD покритие
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 50 метра
  Гаранция 2 години
  Доставка 1 - 2 дни
  Вид часовник Дамски, Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top