Затвори

Часовник Festina Boyfriend F20401/4 39mm

Основана през 1902 г., марката Festina има солидно присъствие в повече от 90 държави на пет континента, ноу-хау на различни марки и 5 милиона продавани часовници годишно. Всичко това прави Festina международен еталон на пазара на часовници днес. Това е постигнато с изключителното съотношение цена/качество и специалното внимание, което отделят на следпродажбеното обслужване.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Часовник Festina Boyfriend F20401/4 39mm

Серия Boyfriend от Festina

 • Корпус от стомана с елементи с PVD покритие от розово злато
 • Диаметър на корпуса 39 mm
 • Кварцов механизъм с хронограф
 • Седефен циферблат
 • Верижка от стомана
 • Минерално стъкло

Статус: Изчерпан

Референция: F20401/4

298 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Festina
  Колекция Festina Boyfriend
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Размер на корпуса 39 мм
  Материал на корпуса Стомана с PVD покритие
  Материал на верижка/каишка Стомана
  Камъни Swarovski кристали
  Стъкло Минерал кристал
  Водоустойчивост 50 метра / 5 ATM
  Гаранция 2 години
  Доставка до 4 - 5 работни дни
  Вид часовник Дамски

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top