Затвори

Часовник Poljot Intertational Automatic 2427.1541513 43mm

Home » Магазин » Часовници » Часовник Poljot Intertational Automatic 2427.1541513 43mm

Часовник Poljot 2427.1541513

 • Лимитирана серия „Tsars of Russia“ 300 бройки
 • Корпус от благородна стомана с диаметър 43 mm
 • Автоматичен механизъм 2427 Slava с ден и дата, 18 000 вибрации, 21 рубина, 42 часа резерв на механизма
 • Каишка от естествена кожа
 • Голяма коронка с релеф за лесно и удобно ползване
 • Стъкло от сапфир кристал

С този елегантен модел Poljot-International ясно следва своята философия „Спазване на традициите“.  Да се ​​запазят руските традиции и да се пренесе тяхната история в красиви и необикновени модели е една от целите на марката. Най-известните традиции произхождат от руските царе и затова колекцията на Poljot-International включва модели като „Николай II“, „Петър Велики“, „Анастасия“ и много други.

Новата колекция „Руските царе“ напълно отговаря на темата. Основният елемент на дизайна е символът на руските царе – двуглавият орел, който е внимателно гравиран върху циферблата. Той е на 12-часовата позиция и олицетворява силата и единството на руската държава. Тъй като „двуглавият орел“ като основен елемент е относително голям, часовите маркировки с римски цифри са адаптирани към размера и по този начин балансират дизайна.

 

Статус: Изчерпан

Референция: 2427.1541513

1,250 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Poljot International
  Колекция Tsars of Russia
  Механизъм Автоматичен
  Размер на корпуса 43 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Сапфир кристал
  Водоустойчивост 50 метра / 5 ATM
  Гаранция 2 години
  Доставка 1 - 2 дни
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top