Затвори

Часовник TW STEEL Automatic Volante Skeleton VS130 45мм

-5%

TW STEEL – The Watch of Steel. Името говори самό за марката. Холандски по дизайн, голям по отношение, несравним в клас. Основана през 2005 година, марката издълба нова времева линия на пазара на часовници. Стоманата тече през самата архитектура на часовниците TW Steel, създавайки форма и функция с швейцарски стандарт за качество. Необходими са увереност и характер, за да се отличаваш и да бъдеш смел със стил. Това не е часовник, а изявление. Днес, където и да сте по света, TW Steel не сa далеч с часовник, който отговаря на вашето отношение към нещата. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Часовник TW STEEL Automatic Volante Skeleton VS130 45мм

TW STEEL Volante Skeleton VS130

Насладете се на сърцевината на смелото измерване на времето. Този VS130 Skeleton Volante е с автоматичен механизъм, 45мм корпус от стомана 316L, черна каишка от крокодилска кожа, стъкло със сапфирно покритие, водоустойчивост до 100 метра (10ATM) и 2 години международна гаранция.

14 дни доставка

Статус: Наличен

Референция: VS130

Original price was: 978 лв..Current price is: 929 лв..

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 2.00 лева
купи на изплащане
12 x 90.58 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка TW Steel
  Колекция TW Steel Volante Skeleton
  Механизъм Автоматичен
  Калибър NH72 TW Steel
  Размер на корпуса 45 мм
  Материал на корпуса Стомана 316L
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Покритие - сапфир кристал
  Водоустойчивост 100 метра / 10 ATM
  Гаранция 2 години
  Доставка 2 седмици
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top