Затвори

Часовник Hugo Boss 1502689 39мм

Home » Магазин » Часовници » Часовник Hugo Boss 1502689 39мм

Дамски часовник Hugo Boss

Колекция Andra

Корпус от стомана

Каижка от естествена кожа

Размер 39 мм

30 метра водоустойчивост

Всички продукти, предлагани от www.SwissBoutique.bg са придружени от оригинална гаранционна карта, лускозна кутия и упътване на български език.

Безплатна доставка и връщане.

Статус: Изчерпан

Референция: 1502689

520 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Hugo Boss
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Размер на корпуса 39 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Естествена кожа
  Стъкло Минерал кристал
  Водоустойчивост 30 метра / 3 ATM
  Гаранция 2 години
  Вид часовник Дамски

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top