Затвори

Часовник Festina Diver F20370/6 44mm

Основана през 1902 г., марката Festina има солидно присъствие в повече от 90 държави на пет континента, ноу-хау на различни марки и 5 милиона продавани часовници годишно. Всичко това прави Festina международен еталон на пазара на часовници днес. Това е постигнато с изключителното съотношение цена/качество и специалното внимание, което отделят на следпродажбеното обслужване.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Часовник Festina Diver F20370/6 44mm

Серия Diver от Festina

 • Корпус от стомана
 • Диаметър на корпуса 44 mm
 • Кварцов механизъм с хронограф и дата на 4 часа
 • Каишка от силикон
 • Минерално стъкло

Статус: Наличен

Референция: F20370/6

338 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 84.00 лева
купи на изплащане
12 x 32.95 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Festina
  Колекция Diver
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Размер на корпуса 44 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Силикон
  Стъкло Минерал кристал
  Водоустойчивост 100 метра / 10 ATM
  Гаранция 2 години
  Доставка до 4 - 5 работни дни
  Вид часовник Мъжки

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top