Затвори

Часовник Michael Kors Parker MK6313 39mm

-47%

Създадена през 80-те години на миналия век, американската луксозна модна марка Michael Kors се изстреля до международна слава в средата на 2000-те години благодарение на своята бляскава линия аксесоари. Часовниците Michael Kors са задължителна покупка за всеки, който има око за това, което носи. Независимо дали е купен като подарък или лична почерпка, вие ще се влюбите във вашия часовник Michael Kors веднага, щом го сложите на китката си.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Часовници » Часовник Michael Kors Parker MK6313 39mm

Часовник Michael Kors Parker MK6313

 • Механизъм: кварцов (с батерия)
 • Размер на корпуса: 39 mm
 • Материал на корпуса: стомана с покритие в жълто злато и кристали
 • Верижка: стомана с покритие в жълто злато и полимер
 • Минерално стъкло

Статус: Изчерпан

Референция: MK6313

Original price was: 559 лв..Current price is: 299 лв..

+
Безплатна доставка

  Марка Michael Kors
  Колекция Parker MK
  Механизъм Кварцов (батерия)
  Размер на корпуса 39 мм
  Материал на корпуса Стомана
  Материал на верижка/каишка Полимер, Стомана
  Стъкло Минерал кристал
  Водоустойчивост 100 метра / 10 ATM
  Гаранция 2 години
  Доставка 1 - 2 дни
  Вид часовник Дамски

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top