Затвори

Ръкавели Encelade 1814 Rotor Rose Gold & Steel

Луксозни ръкавели ENCELADE. Защото един ден едно дете сложи окото си на телескоп; защото едно семейство се събра заедно по общ проект; защото, за да въведете иновации, трябва да нарушите правилата; защото никой голям гений не е съществувал без капчица глупост. Поради всички тези причини се роди марката ENCELADE. Голяма иновация, вдъхновена от Вселената, усъвършенствана технология, патентован дизайн и грижи достойни за Haute Horlogerie Foundation.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Бижута » Златни бижута » Ръкавели Encelade 1814 Rotor Rose Gold & Steel

Ръкавелите Encelade са уникални и изключителни. Всичко в тях е замислено, за да се открояват:

–          патентован дизайн, след  две години изследвания

–          техническо движение със завъртане на 360 °

–          минимум 34 компонента във всеки чифт копчета за ръкавели

–          най-малките лагери в света (безшумни и с изключително високо качество с максимален капацитет от 150,000 оборота в минута!)

–          Haute Horlogerie довършителни работи (ръчно скосяване, полиране и шлифоване)

–          лимитирани серии

 Вижте ги в действие

Ръкавели Encelade 1789 I Ротор въртящ се на 360° I Стомана 916L и покритие в розово злато

Статус: Изчерпан

Референция: 1814

845 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Encelade
  Материал Бронз

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top