Затвори

Колие Rebecca BGUKBO02

-80%
 • BGUKBO05
 • swissboutique_rebecca_bgukbo02-1

Rebecca е висок клас марка бижута, произвеждана и предлагана от Industrie Testi Spa, италианска компания със седалище във Флоренция, в сърцето на Тоскана. 100% Made in Italy. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
 • Марка Rebecca
 • Колекция Groumette
 • Колие от бронз с покритие
 • Размер – 43 см
 • Безплатна доставка до 1-2 дни

С тази колекция Rebecca се фокусира върху най-старата и известна верига par excellence: Grumetta. Известна и използвана по целия свят, Rebecca Groumette се предлага в много форми и размери: кръгли и извити, сплескани и квадрат. Гривни, колиета, пръстени и обеци изцяло от вериги с модерно докосване, за онези жени, които обичат очарованието на класиката, за да завършат най-актуалния им вид.

Статус: Наличен

Референция: BGUKBO02

58 лв.

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 2.15 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Rebecca
  Колекция Groumette
  Размер 43 см
  Материал Бронз, Златно покритие
  Доставка 1 - 2 дни

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top