Затвори

Талисман „Колизеум“ за гривна или колие Amore & Baci

-50%

Разкажи историята своя живот с мънистата Amore&Baci! Добавяйки мънисто към гривната или колието си за всяко важно събитие в твоя живот, създаваш албум от спомени, който е винаги с теб. Един поглед към тях и се връщаш към всички онези първи моменти, които никога няма да се повторят по същия начин. Разкажи своята история...

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Бижута » Талисман „Колизеум“ за гривна или колие Amore & Baci
 • Марка Amore & Baci
 • Колекция Silver beads
 • Талисман „Колизеум“
 • Сребро
 • Доставка до 1-2 дни

Съвместим с всички гривни и колиета от колекция MyWorld от Rebecca и гривни Pandora

Статус: Наличен

Референция: 01240

Original price was: 50 лв..Current price is: 25 лв..

В наличност

Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 0.00 лева
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Amore&Baci
  Колекция Silver
  Материал Сребро
  Доставка 1 - 2 дни

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top