Затвори

Кутия за съхранение на часовници 5 Executive 70019-01

  • Кутия за съхранение на 5 часовника
  • Широк прозорец
  • Многопластово висококачествено лаково покритие с алуминиеви акценти
  • Размери (ШxВxД): 33 x 10 x 12 cm
  • Тегло: 1.6 kg

Изключителната кутия за съхранение на часовници от Heisse & Söhne то серия Executive, впечатлява с комбинацията на алуминий и висококачествено дърво.

Статус: Изчерпан

Референция: 70019-01

420 лв.

+
Безплатна доставка

    Марка Heisse & Söhne

    Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

    Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

    Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

    Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

    Гаранцията на производителя не покрива:

    • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
    • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
    • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

    Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

    Нашите марки

    tbi bank loading
    моля изчакайте
    preloader Top