Затвори

Кутия за съхранение на часовници 6 Auckland – Cerry 70005-153

 • swissboutique_designhutte_70005-153-1
 • swissboutique_designhutte_70005-153-2
 • swissboutique_designhutte_70005-153-3
 • swissboutique_designhutte_70005-153-7
 • swissboutique_designhutte_70005-153-6
 • swissboutique_designhutte_70005-153-5
 • swissboutique_designhutte_70005-153-4

От 2006 г. компанията Designhütte впечатлява любителите на часовници с висококачествени кутии за навиване и съхранение на часовници. Чрез съвременни производствени техники непрекъснато се разработват и създават иновативни продукти. Спортният и елегантен дизайн, както и отличното съотношение цена-качество на тази марка са само две от причините да вземете решение да осигурите най-добрия „дом” за Вашите часовници.SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка

Като ентусиаст и колекционер на часовници, перфектното им съхранение е близо до сърцето ви. Кутиите за часовници от серията Auckland са истинска класика. Комбинацията от червеникаво-кафяв фурнир в черешов вид и черни кантове им придава класическа елегантност във всяка среда. Меките възглавнички на интериора са подходящи за почти всички часовници. Интегрираната ключалка предпазва вашите часовници от неоторизиран достъп по всяко време.

 • Кутия за съхранение на до 6 часовника.
 • Материал: Дърво/MDF
 • Интериор от велур
 • размери (Ш х В х Д) : 34.3 x 8.5 x 11.7 cm

Часовниците от снимките не са включени в предложението

Статус: Наличен

Референция: 70005-153

320 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 11.88 лв.
купи на изплащане
12 x 31.20 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Designhütte
  Доставка 1 - 2 дни

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top