Затвори

Кутия за съхранение на часовници 5 Oxford Dark Oak 70019-146

Home » Магазин » Аксесоари » Кутии за съхранение на часовници » Кутия за съхранение на часовници 5 Oxford Dark Oak 70019-146

Дървените кутии за часовници от серията Oxford са правилният избор за любителите на семплата елегантност. Големият прозорец за наблюдение е перфектната сцена за представяне и съхранение на вашите часовници. Меките възглавнички са с ширина 50 мм и следователно са подходящи за почти всички часовници. Изберете любимия си от различни размери и се насладете на доброто усещане за стилно съхранение.

 • Кутия за съхранение на 5 часовника
 • Прозорец за наблюдение
 • Материал: дърво/MDF
 • Цвят: черно
 • Интериор: мека изкуствена кожа
 • Размери (Ш/В/Д): 32 x 9.5 x 12 см

Часовниците от снимката не са включени в предложението

Статус: Наличен

Референция: 70019-146

355 лв.

+
Безплатна доставка

В наличност

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 13.18 лв.
купи на изплащане
12 x 34.61 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Heisse & Söhne

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top