Затвори

Кутия за навиване на часовници Castor 70051-15

От 2006 г. компанията Designhütte впечатлява любителите на часовници с висококачествени кутии за навиване и съхранение на часовници. Чрез съвременни производствени техники непрекъснато се разработват и създават иновативни продукти. Спортният и елегантен дизайн, както и отличното съотношение цена-качество на тази марка са само две от причините да вземете решение да осигурите най-добрия „дом” за Вашите часовници. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Аксесоари » Кутии за навиване на часовници » Кутия за навиване на часовници Castor 70051-15

Моделът Castor от Designhütte е подходящ за навиване на два автоматични часовника. Дискретно интегрираното LED осветление осигурява атрактивни светлинни отражения по време на въртене и елегантно настройва автоматичните часовници. Светодиодът изгасва по време на фазите на почивка. Осветлението също може да бъде деактивирано за постоянно, чрез плъзгащ контрол на гърба на кутията. Вратата, която се отваря настрани с интегриран прозорец за наблюдение от плексиглас, предпазва часовниците от прах и мръсотия.

 • Кутия за навиване на 2 автоматични часовника
 • Пластмаса с карбон
 • Прозорец за наблюдение
 • Скорости на въртене (350, 850, 1100, 2150 оборота дневно)
 • Три програми на въртене: надясно, наляво и комбинирано
 • Включен AC адаптер за ел. захранване (EU/UK)
 • Цвят – черен/сребро
 • Размери (ШхВхД): 14 x 25 x 16,5  cm

Продуктът се доставя без часовниците от снимката.

Статус: Изчерпан

Референция: 70051-15

290 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Designhütte
  Доставка 1 - 2 дни

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top