Затвори

Кутия за навиване на часовници Optimus 70005-169.17

 • view-optimus-70005116-1208
 • image_70005-169_17_4

От 2006 г. компанията Designhütte впечатлява любителите на часовници с висококачествени кутии за навиване и съхранение на часовници. Чрез съвременни производствени техники непрекъснато се разработват и създават иновативни продукти. Спортният и елегантен дизайн, както и отличното съотношение цена-качество на тази марка са само две от причините да вземете решение да осигурите най-добрия „дом” за Вашите часовници. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
 • Кутия за навиване на един автоматичен часовник
 • Висококачествен механизъм на захващане, подходящ за часовници с верижка или каишка
 • Прозорец за наблюдение
 • Два режима на навиване: наляво или надясно
 • Превключващ интервал: един час работа е последван от три часа период в покой
  EU/UK адаптер
 • Изключително ниско ниво на шум
 • Цвят: карбон
 • Размер 13 x 15 x 17 cm (Ш x В х Д)
 • Тегло: 0.5 кг

Часовникът от снимката не е включен в комплекта.

 

Кутия за автоматичен часовник подходяща за 1 бр. автоматичен часовник, впечатляваща с модерен дизайн. Двата режима на въртене за навиване на часовници я правят подходяща за почти всички автоматични часовници. Компактният дизайн на устройството за навиване позволява безпроблемна работа в сейф или при пътуване. Комбинацията от висококачествен японски мотор и иновативна ремъчна предавка осигурява непрекъсната и безпроблемна работа.

Статус: Изчерпан

Референция: 70005-169.17

314 лв.

+
Безплатна доставка

Warning: Undefined array key "title" in /home/swissbou/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/contact-form-functions.php on line 211

Грешка: Формата за контакт не е намерена.

Марка Designhütte

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

Гаранцията на производителя не покрива:

 • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
 • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
 • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

Нашите марки

tbi bank loading
моля изчакайте
preloader Top