Затвори

Кутия за навиване на часовници 70005-122

От 2006 г. компанията Designhütte впечатлява любителите на часовници с висококачествени кутии за навиване и съхранение на часовници. Чрез съвременни производствени техники непрекъснато се разработват и създават иновативни продукти. Спортният и елегантен дизайн, както и отличното съотношение цена-качество на тази марка са само две от причините да вземете решение да осигурите най-добрия „дом” за Вашите часовници. SwissBoutique.bg е официален представител на марката за България

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Аксесоари » Кутии за навиване на часовници » Кутия за навиване на часовници 70005-122
 • Регулиране на захващането на часовниците.
 • Навиване на ляво, на дясно или комбинирано в двете посоки.
 • Програми: 650 оборота на ден с 13 цикъла, 900 оборота на ден с 18 цикъла, 1200 оборота на ден с 24 цикъла, 1500 оборота на ден с 30 цикъла. Всеки цикъл има 50 оборота
 • Зарядно EU/UK AC включено в комплекта
 • Размери (Ш x В x Д) : 13.5 x 28.9 x 22.5 cm
 • Тегло 1,48 кг.

 

Часовниците от снимката не са включени в комплекта.

Кутия за автоматични часовници, подходяща за навиване на 2 автоматични часовника. Механизмът на захващане е с възможност за регулиране, което прави кутията подходяща за мъжки и дамски часовници с верижка или с каишка. Модерният дизайн привлича погледа и подчертава Вашата страст към автоматични часовници. Двата мотора осигуряват възможно най-добрия резултат за поддържане работата на почти всеки автоматичен часовник.

Статус: Изчерпан

Референция: 70005-122

627 лв.

+
Безплатна доставка

  Марка Designhütte

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top