Затвори

Кутия за навиване на часовници Paul Design Gentlemen 1D Black

Кутиите за навиване на автоматични часовници Paul Design предоставят изключителна производителност, стил и надеждност. Перфектният аксесоар с функции, подходящи за любителите на луксозните часовници. Собствениците на луксозни часовници ще оценят изключителен, висококачествен продукт, който осигурява несравним стил, производителност и надеждност. Позволява навиването на часовника да бъде индивидуално контролирано с различни режими, за да поддържа часовниците ви в оптимално работно състояние.

Всички продукти от тази марка
Home » Магазин » Аксесоари » Кутии за навиване на часовници » Кутия за навиване на часовници Paul Design Gentlemen 1D Black

Кутия за навиване на 1 часовник

Тип на двигателя – японски

Цвят – черен

Програми – 3 програми (ляво, дясно, комбинирано)

Захранване – адаптер (мрежов ток) + захранване с батерии

Материал – дърво

Размери (Д х Ш х В) 12.2 см х 14.2 см х 17.4 см

Безшумен

Статус: Наличен

Референция: Gentlemen 1D Black

706 лв.

+
Безплатна доставка
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 26.21 лв.
купи на изплащане
12 x 68.83 лв.
Добави в любими
Добави в любими
Предложи цена

  Марка Paul Design
  Колекция Paul Design Gentlemen 1D
  Доставка в рамките на 1 месец
  Цвят черен

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Нашите марки

  tbi bank loading
  моля изчакайте
  preloader Top