Затвори

Словенската компания KUKI произвежда висококачествени кожени каишки за часовници от 1963 г. Семейната традиция е поставена от Франк Дролч и съпругата му Аленка. За съжаление, Франк почина през 2010 г., оставяйки компанията в ръцете на братята Матяж и Грегор. Семейната фирма KUKI започва своето международно развитие през 1991 г., когато KUKI се появява за първи път в Baselworld. Сега компанията изнася за повече от 20 страни в и извън Европа. Високото качество на кожените каишки за часовници KUKI е плод на ръчна работа, подкрепена от съвременни технологии.

Всички продукти от тази марка
Стоманена закопчалка с покритие в жълто злато тип пеперуда (трансперантна) за каишки с широчина 16мм.

Статус: Наличен

Ид. номер: 2216

30  лв.

Налично

Предложи цена


  Марка

  Размер

  Материал на верижка/каишка

  Доставка

  Цвят

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Продуктът е добавен в количката
  preloader Top