Close

Watch 33 Element 331901 36mm

-8%
 • SwissBoutique-33element-331901

Their minimalism, clarity, durable classic case shapes, and thin lines around the dial create a concise, straightforward brand image. They represent a universal alliance of reliability with a Ronda Swiss movement combined with hightech materials: ceramics, steel, titanium, sapphire – altogether making 33 ELEMENT watches stylish and quality accessories for the modern inhabitant of a metropolis. The special status of the 33 ELEMENT brand is attributable to the Swiss watch and timepiece company «Flora Watch SA», creating watches since 1848.

All products from this brand
 • Watch 33 Element
 • Case – steel 36mm
 • Bracelet – steel
 • Quartz Swiss movement
 • Sapphire cristal
 • Indexes – natural crystals
 • 33 months international warranty

Status: Out of stock

SKU: 331901

248 BGN

+
Free delivery

  Brand 33 Element
  Movement Quartz (Battery), Swiss Made
  Caliber Ronda
  Case size 36 mm
  Case material Steel
  Strap/braceled material Steel
  Crystal Sapphire crystal
  Waterproof to a depth of 30 meters / 3 ATM
  Warranty 33 months

  Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона с логото на предпочитаната лизингова компания, ще се отвори прозорец с лизингов калкулатор, чрез който ще можете се информирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода.

  Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк в рамките на 1 час в работен ден.

  Всички часовници на този сайт имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

  Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

  Гаранцията на производителя не покрива:

  • Батерията, стъклото, верижката, каишката, корпуса и коронката;
  • Повреди причинени от неправилно транспортирани, липса на грижи, злополука или нормално износване;
  • Рекламацията се предявява непосредствено след установяването на дефекта;

  Гаранцията се анулира, в случай че лице, което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашия часовник да бъде ремонтиран, докато е в гаранция, моля свържете се с нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта. След изтичането на гаранционния срок нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник срещу съответното заплащане.

  Our brands

  tbi bank loading
  please wait
  preloader Top