THE NEW ACE GENESIS

САМОУВЕРЕН ЛУКС. СЪЗДАДЕН. ACE Genesis ви предлага най-доброто от смелия лукс и швейцарско производство с 5 нови модела. Предлагайки новаторска стойност за парите, тази колекция посочва лукс във всяка област, но не и цената.

Всички ключови елементи присъстват; смел дизайн, луксозни материали и модерна швейцарска технология в основата на всичко. Ако оценявате първокласните часовници, тази колекция е създадена специално за вас.

 

ПЪРВОКЛАСЕН SWISS MADE НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА

TW STEEL олицетворява достъпен лукс. Новаторският ACE извежда философия на марката на следващото ниво. Колекциите ACE ви предлагат часовници с най-високо качество на изключителна цена. Иначе недостъпният свят на първокласни Swiss Made часовници вече е на ваше разположение.

 

5 СМЕЛИ ДИЗАЙНА

Изберете ACE Genesis, който отговаря на вашия стил. Тази колекция разполага с нови циферблати с изключителни слънчеви ефекти. Който и да изберете, всички те са изработени от най-добрите материали и излъчват отличителното отношение на TW Steel.

Какво изявление ще направите Вие?

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ

Не пропускайте шанса си да направите смело изявление. Часовниците ACE Genesis са ограничени до само 1000 броя. Всеки се предлага със собствен уникален сериен номер и сертификат за автентичност.

Изберете Вашия номер

SWISS MADE ХРОНОГРАФ

В сърцето на ACE Genesis стои авангарден хронограф, произведен в Швейцария. Този мощен механизъм се предлага с междинно измерване на времето и живот на батерията 4,5 години. Доверете се на швейцарското инженерство и на новия си ACE Genesis.

 

ГРАВИРАН С ЛИЧНО ПОСЛАНИЕ

Придайте на вашия ACE Genesis своя почерк, като гравирате личен текст или име на задния капак на часовника.

КРОКОДИЛСКА КОЖА ВЪРХУ КАУЧУК

Комбинирайки стил с комфорт, каишката е уникална комбинация от черна мека гума и крокодилска кожа. Луксозната висококачествена закопчалка гарантира удобство и завършен вид.

 

ЛУКС  В ДЕТАЙЛИТЕ

Часовникът ACE Genesis е свързан с лукса. Детайлите му разкриват неумолимо желание да Ви дадат възможно най-доброто качество. Корпусът от 44 мм е изработен от висококачествена стомана и е с луксозно матирано покритие. Освен това, часовникът е водоустойчив до 200 метра.

САПФИРНО СТЪКЛО

Носете своя ACE Genesis гордо, където и да отидете. Отличаващ се с луксозен, устойчив на надрасквания, антирефлекторен сапфирен кристал, този часовник е създаден да издържи.

 

ОТЛИЧИТЕЛЕН ЦИФЕРБЛАТ

Новото поколение ACE Genesis се отличава с отличителен дизайн на циферблата. Той е двуслоен и има зашеметяващ ефект на изгорял от слънцето.

ПРИЛЯГА ПЕРФЕКТНО

ACE Genesis пасва идеално на китката ви. Използвайки иновативен дизайн и винтове вместо обикновени щифтове, можете лесно и безпроблемно да сменяте каишката. Това осигурява стилен външен вид и го прави удобен за носене.

 

ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ

В съответствие с първокласния си вид и усещане, часовниците ACE Genesis са представени във висококачествена черна кутия с разкошен бял интериор.

5 ГОДИНИ МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ

Часовникът ACE Genesis ви дава несравнимо качество. И в съответствие с революционното изявление на TW STEEL, колекцията се предлага с 5-годишна гаранция по целия свят.

 

 

Наличност

 • Часовниците ACE Genesis се предлагат на специална цена за предварителна поръчка до 9 април 2021 г. Поръчките се доставят между края на юли и август 2021 г., при спазване на швейцарския производствен график и експедиция. Часовниците ще бъдат налични на пълни цени на дребно през август 2021 г. Създайте вашето персонализирано послание за гравиране, изберете щастливото си число и направете свой собствен, ексклузивен часовник с лимитираната серия на ACE Genesis.

 

УКАЗАНИЯ И УСЛОВИЯ

 • Следните конкретни инструкции и условия се отнасят за всяка предварителна поръчка за часовник ACE Genesis. Поради специалния характер на направената оферта, тези условия се различават от нашите стандартни условия (които можете да намерите тук)
 • Не се приемат анулиране или промяна на подробности за поръчката или гравиране 3 дни след датата на поръчката.
 • Доставката ще се извърши през юли и август 2021 г. (в зависимост от производствения график, мерките за доставка и мерките, свързани с COVID-19) и ще се извърши съгласно договореното споразумение за доставка, в зависимост от страната на местоназначението.
 • Датите за доставка са само ориентировъчни и следователно не са обвързващи.
 • При доставка на часовник от централния офис на TW Steel до вашата страна, нашият местен представител за обслужване на клиенти ще се свърже с вас от името на TW Steel, за да обсъди допълнително условията за доставка на часовници. Представителят за България е ТЕО ЕООД.
 • Правото на отказ не се отнася за вашата предварителна поръчка за тази колекция, тъй като този часовник ще бъде произведен според вашата спецификация, т.е. той не е готов и наличен на склад, а ще бъде произведен въз основа на индивидуален избор и / или изразени желания и следователно ще бъде персонализиран.
 • В допълнение към вашите законови права, тези модели идват с 5-годишна гаранция на производителя.
 • TW Steel си запазва всички права в случай на спорове.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ГРАВИРАН ЗАДЕН КАПАК

 • Разрешени са само буквено-цифрови знаци, интервали и пунктуация НА ЛАТИНИЦА.
 • Специални знаци, букви с акценти и неанглийски букви не могат да бъдат гравирани.
 • Лазерното гравиране е ограничено до един ред и до 24 знака, включително интервалите.
 • Целият текст е центриран, за да се побере в пространството.
 • Предлагат се само главни букви за лесна четливост.
 • Всички гравюри на задния капак се извършват точно според имейла, изпратен за заявката, включително главни букви, правопис и интервали.