Затвори

TW Steel и нови параметри на понятието „Дързък“

Колекцията Son of Time представя нов лимитиран модел Supremo. Той е базиран на оригиналния модел от 2016 година Son of Time, този лимитиран модел излиза на сцената в класическия суров вид познат ни от другите модели от тази колекция.

Supremo модела е часовник със силно изразена форма. Като лимитиран модел от колекцията Son of Time той ни се представя на нас с характерното дръзко чувство присъщо на най-големите имена в този бизнес. Оригиналния Son of Time часовник бе колаборация холандското ателие за поръчкови мотоциклети Нъмбнът, които произведоха едни от най-впечатляващите мотоциклети и към него съответстващ по класа часовник.

Supremo модела може и да е базиран на оригиналния модел, но той има своята уникална история. Той е конструиран с мисъл за големи постижения и стои като поредния пример за това, което TW Steel харесва във всички дръзки неща. Последния модел от тази колекция всъщност трябва да запълни големи обувки и постига това с използването на нови материали. Със серия само от 500 бройки, Son of Time Supremo Limited Edition може да се нарече ексклузивен модел.

Son of Time Supremo Limited Edition е представен в 48 мм лъскав стоманен корпус с черно PVD покритие. Стъклото от минерал кристал подсилено със слой сапфир кристал, стои над циферблата изграден от две нива със ринг от истински карбон, а на 9 часа има отвор, през който се вижда баланса на механизма. Механизма, който поддържа този звяр е автоматичен NH38 Seiko с 25 камъка и 41 часа заряд на механизма. Впечатляващо мощен механизъм за впечатляващо мощен часовник. Всичко това е завършено с автентична винтидж черна кожена каишка с червени шевове.

„Son of Time е чувство,” коментира Том Кобеленс, изпълнителен директор в TW Steel.”Това не е просто дизайн, а е вдъхновение от самия живот. С първия Son of Time часовник, ние черпехме истории от ателието Нъмбнът и бе истински процес на сътрудничество. Този път обаче взехме всичко, което научихме през годината и го смесихме в този нов дизайн наречен Supremo. Материалите са както винаги луксозни, а дизайна е разпознаваем, но също та и свеж. Тъмния корпус, истинската винтидж кожа на каишката, истинския карбон във вътрешния ринг на циферблата, са все неща, които гледайки се сещаме за TW Steel, Son of Time,  но също така и за нещо ново. Това е ексклузивен модел в 500 бройки и идва с познатото чувство на Son of Time. Това е най-вълнуващата част.”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

preloader Top