Затвори

TW Steel’s CEO Goliath- новата колекция

Холандската марка часовници TW Steel официално представи на тазгодишното изложение в Базел новата си колекция CEO Goliath. Марката развива допълнително вече позната ни луксозна колекция ‘Collection ExtraOrdinary’, представена на същото това изложение в Базел през 2009 година. 15-те модела от колекцията CEO Goliath отново продължават идеята да се взимат вече съществуващи модели от семейството на TW Steel и да се предлагат в впечатляващ вариант на клиентите.
Изработката на новите CEO Goliath модели е по-скоро ориентиран модната страна на облеклото на клиента. Дизайна цели да придаде някои нови идеи на марката, но същевременно той не е далеч от основната идея на модерния и отличителен изглед на часовниците TW Steel. Всичко това включва и представянето „Swiss-Made” модел – CE3015, допълнен с 144 диаманта и швейцарски механизъм Ronda 585.
TW Steel се стреми постоянно да поставя нови стандарти в дизайна на големите часовници, и затова с тази колекция предлага ново представяне за комфорт и удобство. С по-изпъкнали корпуси и специална технология за по-прилепнала каишка, тези престижни модели ще паснат на всяка една китка, независимо от нейния размер.
„ исках да представя един по-нов, по-формален и по-модерен дизайн, който да ни представи в нова и по-добра светлина на модния пазар,”, коментира дизайнера в TW Steel Том Кобеленс. „Формата на новите ни модели и аз изключително доволен, че сме постигнали такова ниво на комфорт. Тези часовници са проектирани да паснат на всяка една китка, независимо от това дали е мъжка или дамска.”
„За мен бе изключително удоволствие да проектирам тези 15 модела в тази нова колекция, но съм най-доволен от Swiss Made CE3015 модела. Като най-скъпият модел, за нас нямаше никакво съмнение, че тоя трябва да е „Swiss-Made” стандарт, който да отговаря на неговата красота и 144 диаманта!”
Едни от екстрите в новата колекция CEO Goliath е наличието на матирани корпуси, както и спортни PVD корпуси с розово златно покритие и черно покритие. Създавайки изключително матиран корпус с лъскав безел, дизайна на тези часовници допълнително отличава тези модели и им придава едно ново усещане и нови придобивки, като новите и по-големи индекси и римските цифри на 12 и 6.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

preloader Top