Затвори

TW Steel и новият посланик Дарио Франкети

Холандската марка TW steel, специализирана в производството на големите часовници, представя официално своя нов посланик Дарио Франкети. Малко след тази новина идва и третата титла от сериите на Индикар спечелена на пистата във Флорида Хоумстед Маями. На 2 Октомври той печели титлата от шампионата на Индикар сериите 2010 IZOD.
37 годишния шотландец завоюва своята трета титла от сериите Индикар след успехи през 2007 и 2009 година.
Дарио Франкети участва лично в създаването на часовникът представящ неговото име TW 607 (45мм) и TW 608 (48мм).
Моделът „Дарио Франкети” е направен от изключително качествена стомана 316L, която е обработена с черно PVD покритие, както и коронката и винтовете върху безела. Всеизвестните сини, зелени и червени цветове от каската на Франкети, произлизащи от цветовете на флаговете на Италия и Шотландия, също присъстват в дизайна на този часовник.
Върху забележителния черен циферблат, числото 10 – настоящиат номер, под който Дарио Франкети се състезава и номерът, който е използвал при победи си през 2009 и 2010 година, е оцветен в синьо, а числата 2 и 7 са също толкова впечатляващи в зелено – в почит на номер 27, който той е носил по време на първата си победа в Индикар сериите 2007.
Надписът ‘Franchitti’ се появява в синьо до тахиметъра върху безела, докато логото на Дарио и неговия подпис са изобразени на гърба на часовника.
TW Steel празнува своята 5 годишнина през 2010 година, продължавайки да развива пазара на часовниците с големи размери, като в същото време успява и да доминира на него. ‘The Watch in Steel’ компанията се е превърнала в иновативна и дръзка марка, която има своите представители в 50 страни из целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

preloader Top