Затвори

Новият посланик на Zenith- Висенте Дел Боске

Това лято, Висенте Дел Боске изведе Испания до първото място на провелото си в Южна Африка световно по футбол. Под негово ръководство, „Ла Роха” играха своя най-добър футбол на тазгодишната Световна купа. Според пресата отборът работеше „гладко като швейцарски механизъм”. По ирония на съдбата, Швейцария бе именно единствения отборът, който победи испанската гарнитура по време на това световно! За щастие, треньорът не е останал обиден от този факт. Той сега става част от посланиците на марката ZENITH, швейцарския марка създала най-точния механичен хронограф в света: легендарния El Primero.

На 11-ти юли тази година цяла Испания изпада в екстаз, когато Андрес Иниеста с прякор „Мозъка”, носи победата, а с нея и първата Световна купа на сметката на Испания. Този триумф става факт главно заради усилията на един човек: върховния жрец на изискания футбол и мениджър с отлични човешки взаимоотношения, който постига невероятния резултат от 31 победи в 33 мача, печелейки поздравленията на световната футболна общественост. Висенте Дел Боске е едва втория треньор печелил Световната купа и Шампионската лига. Националният селекционер представя своя избор внимателно, без излишни фанфари: това всъщност е силата на този дискретен човек, който е обожаван от цяла Испания.

Посланик на ZENITH

Висенте дел Боске и неговата вярна дясна ръка Хосе Антонио Гранде стават двамата нови посланици на марката ZENITH. Треньорът цени качествено извършената изработка, точността и прецизността. Той също така цени и превъзходството на калибъра El Primero като най-точния стандартен механичен механизъм в света. Дел Боске е избира El Primero Captain за свой часовник, който като модел окачествява наследството, което ZENITH оставя след себе си. Дизайна, техническата изработка, прецизността, всичко това е част от света на ZENITH и тези качества са въплътени в този модел. Колекцията Captain изразява класическата мъжествена елегантност и високото техническо ниво на механизмите. Това е часовник с големи амбиции, достоен за истински капитан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

preloader Top